Parlamentare

Kuvendi diskuton ligjin për KLSH-në

Deputeti Anastas Angjeli deklaroi të enjten në seancën plenare të Kuvendit se ndryshimet në ligjin për Kontrollin e Lartë të Shtetit janë të domosdoshme.

anastas-angjeli11-266x200Duke marrë fjalën, Angjeli tha se ky ligj vjen pas disutimeve të gjata dhe se synon përqasje bashkohore për KLSH-në.

“Është i nevojshëm një menaxhim me kujdes i financave publike, në kushtet kur mirëqeverisja dhe reformat janë prioritet”, deklaroi  Angjeli.

Ligji, theksoi Angjeli, është në funksion të luftës ndaj korrupsionit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button