Home / Bota / Amerika (page 57)

Amerika

Wikileaks nxit debat te ashper ne SHBA

Informatat e ndjeshme që u botuan nga faqja Wikikeals kanë nxitur një debat të ashpër në Shtetet e Bashkuara. A duhet media të publikojë informacion të klasifikuar dhe a e dëmton kjo sigurinë kombëtare?  Sekretet shtetërore të zbuluara nga Wikileaks ...

Read More »