Home / Kryeartikull (page 2)

Kryeartikull

Revolucioni proletar i së djathtës

Nga Stiljan DEDJA Ngjarjet e sotme në Shqipëri, ku dhuna mbizotëron kudo në ambjentet politike shqiptare, të kujtojnë teorinë e famshme të Marksit dhe Leninit mbi “Revolucionin proletar, teorinë e luftës së klasave, si dhe atë të kalimit, apo marrjes ...

Read More »

Kush po na tërheq prej hunde?

Nga Stiljan DEDJA  Ngjarjet e tanishme në skenën politike shqipëtare, kanë sjellë destabilitet dhe anarshi, si dhe dëmtim të imazhit të Shqipërisë në opinionin europian dhe botëror. Ato kanë shqetësuar mbarë ambjentin qytetar dhe shoqëror në Shqipëri, duke shpresuar këtë ...

Read More »

A është ky fundi i Lulzim Bashës?

Ermal Mulosmani 10 Qershor 2019 12:14 Kur në muajin Shkurt u njoftua dorëzimi përfundimtar i mandateve të të gjithë deputetëve të opozitës së Shqipërisë, disa prej opinionbërësve në vend e panë si veprimin e duhur. Një qeverisje e dhunshme, arrogante, ...

Read More »

Që popujt e Ballkanit të gjejnë paqen

Nga Ilir Meta Dëshiroj së pari të falënderoj miqtë tanë të mëdhenj, Bundestagun gjerman dhe veçanërisht komitetin organizues që na mblodhën të gjithë së bashku këtu në Berlin! E di mirë, ashtu sikurse edhe ju, sa të përkushtuar dhe të ...

Read More »