Home / Teknologji (page 71)

Teknologji

A është ky LG G4?

Edhe më herët janë publikuar pamje të cilat sugjerojnë se janë të modelit të ri të telefonit / fabletit të LG, LG G4, ndërsa tani në internet janë shfaqur pamje të vërteta të pajisjes, të cilat janë publikuar nga XDA ...

Read More »

Facebook lancon “On This Day”

Nëse jeni një nga 1 miliard personat që përdorin Facebook-un për të mbajtur kontakte me familjen dhe miqtë, tani mund ta përdorni rrjetin social edhe për t’ju kujtuar datat e rëndësishme të jetës suaj. “On This Day” është lancuar ditën ...

Read More »

Kuzhina e së ardhmes, e gjitha Hi-Tech

Kuzhina është një nga pjesët më të rëndësishme të shtëpisë dhe ashtu sikurse tualeti, është e domosdoshme që në të të jenë të vendosura pajisjet kryesore, të cilat lehtësojnë procesin e gatimit dhe e njëkohësisht të pastrohet kollaj. Kuzhinën që ...

Read More »