Home / Kronika (page 947)

Kronika

Albana Vokshi thirret nga Gjykata e Prizrenit

Deputetja shqiptare, Albana Vokshi është thirrur të dëshmojë në gjykatën e Prizrenit, në Kosovë, lidhur me incidentin e nëntorit me policinë kufitare kosovare. Lajmin e ka bërë të ditur kryetari i gjykatës së Prizrenit, Alia Fazli, i cili ka deklaruar ...

Read More »

Skandali RULI me kromin

Konfirmohet edhe me tej skandali i konçensionit të kromit. Ish ministri i Energjitikës, Dritan Prifti, ka konfirmuar faktin se paraardhësi i tij Genc Ruli, ka ndryshuar në mënyrë të paligjshme kontratën e konçesionit për minierën e Bulqizës. Zoti Prifti zbulon ...

Read More »

Shkoder, zgjerohet harta e permbytjes

Paraditen e sotme është vërejtur një rritje e sipërfaqes së përmbytur në zonën e Nënshkodrës, me rreth 1 mijë hektarë. Rritja e nivelit të ujit dhe tokës së përmbytur ka ndodhur për shkak të shtimit të shkarkimeve në hidrocentralin e ...

Read More »

Shtepia e verdhe, akuzon!

Familja Katuçi në Gurrë të Matit vazhdon të ngrejë supet, teksa dëgjon të ripërsëriten akuzat ndaj shtëpisë së tyre, se është përdorur si qendër për grumbullimin e robërve serbë dhe heqjen e organeve të tyre. Në një rrëfim për TV ...

Read More »

Kromi, Ruli “manipulon” Kuvendin

“Ministri Prifti i lajmëroi sindikalistët se ka nisur procedurat për heqjen e koncesionit ndaj kompanisë “ACR””, deklaroi kohë më parë Matilda Merxhani, zëdhënëse e ish-ministrit Dritan Prifti. Por nisma e ish-ministrit të Energjitikës, Dritan Prifti, për të anuluar kontratën koncesionare ...

Read More »