Home / Te ndryshme (page 99)

Te ndryshme

Ana e errët e Hënës ( Video )

Të gjithë e dimë se si duket Hëna nga Toka, por çfarë fsheh ajo në anën tjetër të saj, në atë që quhet ndryshe edhe si “Ana e Errët”, të cilën nuk e shohim asnjëherë? Agjencia amerikane e Hapësirës, NASA ...

Read More »

Një ditë e mirë në zyrë!

Një çift në Zelandën e Re është bërë shumë i famshëm pasi është xhiruar duke bërë seks në zyrën e firmës ku punonin dhe videoja ka “marrë dhenë”. Zogjtë e dashuruar nuk u paraqitën në punë ditën pas “aksidentit”. Videoja ...

Read More »