Te ndryshme

Rrugët më të shkreta të planetit

Fotot e mrekullueshme që po ju paraqesim në këtë galeri janë rezultat i frymëzimit dhe punës së fotografit Andy Lee. Prej shumë vitesh ai udhëtoi në vende të ndryshme të botës , në mënyrë që të realizonte fotografi.

Në fund ai krijoi një galeri duke e titulluar ” Rrugët më me pak lëvizje “.Këto foto janë marrë kryesisht në Islandë , Skoci , Angli dhe Irlandë.

Rrugët e shkreta kanë qenë pjesë e objektivit të punës së tij. Ato janë mjaft misterioze dhe të zymta , nganjëherë shqetësuese ,por plot me poezi. Këto foto janë kombinim i përkryer i fotografisë artistike dhe bukurisë që ofron planetin tonë .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button