Home / Bota (page 23)

Bota

Kriza e Coronës vetëizolon Europën

Pas javësh mungese të orientimit, duket se BE ka gjetur tani një gjuhë politike të përbashkët. Komisioni Europian propozoi ndalimin në masë të gjerë të udhëtimeve në BE për shkak të krizës së Coronas. Pasi kaloi një kohë, ku mungonte ...

Read More »

Coronavirusi dhe shërbimet sekrete

Në vështrim të parë shërbimet sekrete dhe pandemia Corona nuk kanë të bëjnë asgjë. Por megjithatë shërbimet sekrete në këtë botë kanë në fokus edhe sëmundje globale. Përse? Si veprojnë ato në raste të tilla? Në fund të vitit 2002 ...

Read More »