Home / Rajoni (page 430)

Rajoni

Korrupsioni vazhdon të lulëzojë në Kroaci

Megjithë programet e shumta antikorrupsion, as garnitura e re e ministrave në qeverinë kroate nuk arrin ta kundërshtojë këtë murtajë. Gjithçka ka mbetur “në teori”. Në praktikë – rezultatet mungojnë ende. Përballja e autoriteteve kroate me korrupsionin shënon disa momente ...

Read More »

Asnjë datë për rikthimin e trojkës

E hapur mbetet data e kthimit të trojkës në Athinë, pasi megjithë telekonferencën mes stafit financiar të qeverisë dhe përfaqësuesve të kreditorëve, që zgjati katër orë, nuk pati marrëveshje mes të dy palëve, me pikë kryesore mosmarrëveshjeje vakumin financiar të ...

Read More »