Home / Opinion (page 23)

Opinion

“Rrudhja e demokracisë”

Interviste me Prof. Servet Pëllumbi – Profesor, duke u nisur nga natyra filozofike dhe aktuale e këtij libri, kam mendimin se do të ishte me interes për lexuesit përgjigja e disa pyetjeve, të cilat më lindën gjatë procesit të redaktimit. ...

Read More »

Mbathja, Eduard!

Nga Xhevdet Shehu Komedia mbaroi. Në partinë më të madhe të opozitës farsa mori formën e saj më të plotë pardje dhe dje dhe ti, Eduard (që e ndihmove ndoshta padashje) duke e kompletuar farsën, nuk të mbetet gjë tjetër ...

Read More »

Kjo fitore si e Lulit!

Më në fund Lulzim Basha e kapi një fitore. Madje fiks ashtu siç do ta kishte dashur. Me pjesmarrje sikur ta kishte shkruar vetë me dorë, me një rrezultat ngadhënjyes, duke mundur një rival që ngjante sikur kishte zbarkuar nga ...

Read More »

Viti i trazirave i Turqisë

 Ka kaluar një vit që nga dështimi i grushtit të shtetit në Turqi dhe ka ende pyetje me bollëk, rreth të ardhmes së vendit. Përpjekja e grushtit të shtetit të vitit të kaluar ishte tejet dramatike. Avionë F-16 të rebelëve ...

Read More »