Home / Teknologji / Telefoni kinez që bën fotografi më të bukura se iPhone e Samsung

Telefoni kinez që bën fotografi më të bukura se iPhone e Samsung

Telefonat Iphone dhe Samsung konsiderohen si ndër më të mirët për shpejtësi në përdorim dhe për realizimin e fotove. Por një telefon kinez i quajtur Meitu po konkurron më së miri pasi realizon foto cilësore.

Produkti i ri nga kjo kompani bën fotografi cilësore që mund të krahasohen me ato të një aparati Canon.

Meitu ka kamerë të dyfishtë me pixel me të cilën mund të ndryshoni ngjyrat dhe modulin e fotografisë. Po ashtu me Meitu fotografitë mund të rregullohen me efekte speciale duke bërë këtë telefon unik.

Meitu ekziston si kompani që nga viti 2013 ndërsa ka prodhuar secilin vit nga një model të ri.

Leave a Reply

%d bloggers like this: