Home / roze / Photoshop, Photoshop dhe shumë Photoshop

Photoshop, Photoshop dhe shumë Photoshop

Diçka që nuk e kemi parë më parë, Kylie Jenner ka postuar një foto me të brendshme në një selfie të mërkurën.

Por fansat e kanë kritikuar ashpër për përdorimin e Photoshop, teksa muri pas saj shfaqet disi i deformuar.

Ajo ka pozuar me të brendshme të Pumës, dhe një bluzë që e ka ngritur për të treguar muskujt e barkut.

Leave a Reply

%d bloggers like this: