Home / roze / Ish Beatles: Hoqa dorë nga pija, harroja tekstet

Ish Beatles: Hoqa dorë nga pija, harroja tekstet

Në vitet ’60 ai ka qënë pjesë e bandës muzikore që bëri histori, dhe që ende dhe sot ka jehonë.

Por Paul McCartney rrëfen se ndryshe nga artistët e tjerë, nuk pinte pije alkoolike para spektakleve për të qetësuar nervat, dhe kjo sepse kishte frikë se harronte tekstet.

Në fillimet e tij këngëtari sot 75 vjeç, rrëfen se e kthente nga një gotë para një koncerti kur ishin në turne, por shpjegon se kjo nuk funksiononte pasi ai do të harronte tekstet.

Duke folur për Mirror, Paul rrëfen se shokët e tij të grupit pinin disa gota verë të kuqe për të nisur koncertin. Ikona e Beatles ka preferuar të jetë “lehtë” në skenë pasi dilte pa ngrënë e pa pirë diçka që e rëndonte. “Unë as nuk ha e as nuk pi para se të dalë në skenë pasi dua të ndihem lehtshëm. Më pas mund të rëndohem duke ngrënë e duke pirë”, ka thënë Paul.

Leave a Reply

%d bloggers like this: