Home / Moda / Çantat Chanel, koleksioni vjeshtë/dimër 2014-15

Çantat Chanel, koleksioni vjeshtë/dimër 2014-15

Sh si shik, K si klas, K si krijimtari, Ch si Chanel. Madame Coco është nder mbretëreshat e modës botërore. Koleksioni i ri i çantave vjeshte/dimër 2014-15 nuk heq dore nga stili i përhershëm qe Chanel gjithmonë ndjek ne te gjitha krijimet e modës.

Modele dhe linja
Shopping, clutch, marsup, çanta dore, çanta te vogla, etj. Këto janë modelet e propozuara nga Chanel. Diferenca vërehet tek materialet e përdorura qe i bëjnë dhe krijimet elegante, te përshtatshme për ne mbrëmje apo gjate ditës.

Ngjyrat
Tonalitetet e çantave janë tipike dimërore. Kështu qe hapësirë te gjere për te zezën klasike. por edhe për bordeaux, blunë e erret dhe te kafen. Por nëse preferoni tonalitete me te hapura për bën ngjyra roze, grija e çelur, e verdha okër, pana, bezha edhe e argjendta.

Materiale dhe detaje
Cilësi dhe elegance shfaqen ne materialet e zgjedhura dhe ne detajet qe zbukurojnë modelet. Pitoni luksoz, me pas vjen shume pëlhurë si jersey, perfekte për ditën, dhe mëndafshi i bute i përshtatshëm për ne mbrëmje. Kombinimi mes lëkurës dhe pëlhurës për modele qe mund te përdorni ne mënyra te ndryshme. Asnjë fantazi, vetëm një kuadrat, por gjendet efekti me pala. Dhe për ne mbrëmje, detaje perlash te aplikuara, gurë, dhe shi teminash. Zinxhirë, C dopio çdo gjë ne metal te argjend dhe te arte.

Leave a Reply

%d bloggers like this: