Moda

5 tendencat më të bukura të prerjeve të flokëve për 2023

Viti i Ri, stil i ri. A ka ndonjë gjë më freskuese sesa të ndryshoni flokët sapo të fillojë 1 janari? Dhe nëse ende nuk e keni menduar se si dëshironi të jetë prerja juaj e ardhshme e flokëve, ne kemi mbledhur disa nga tendencat që sipas të gjitha indikacioneve do të monopolizojnë interesin në vitin e ardhshëm.

Pra, mirëpritni 2023 -ën me një pamje të re dhe frymëzohuni nga 5 tendencat më interesante të prerjeve të flokëve për vitin e ri që tashmë është afër.

Flutur

Prerja e flokëve flutur , është stili i flokëve të vitit 2023 për ata që kërkojnë një opsion përzierje të këndshme të shtresave të gjata dhe të shkurtra.

Shtresat

Sipas Bustle , shtresat nuk do të dalin kurrë nga moda , kështu që jini të sigurt se do të shihni ende pamje të shtresuara në vitin 2023.

Bob 

 

Prerja e flokëve bob në përgjithësi do të jetë një trend i madh në vitin 2023. Por Fitzsimons parashikon se në veçanti bobi i shkurtër do të jetë në qendër të skenës dhe do të jetë në të gjithë rrjetet sociale në vitin e ri.

Gjatësia e mesit të viteve ’90

 

Tendencat e bukurisë së viteve ’90 janë rikthyer. Ellis parashikon se prerja e flokëve me gjatësi të mesme, e cila ishte e madhe në vitet ’90, do të vazhdojë të krijojë interes në vitin 2023 .

Një gjatësi

 

Ellis thotë se prerja ‘me një gjatësi’ tashmë ka filluar të bëhet një trend dhe do të vazhdojë në vitin 2023.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button