Home / Moda / Dior prezanton Archi Dior, koleksioni i bizhuterive luksoze

Dior prezanton Archi Dior, koleksioni i bizhuterive luksoze

Archi Dior është një koleksion i mbushur me propozime shume luksoze, ku Victorie de Castellane i bën homazh Christian Dior qe krijonte fustanet e saj si te ishin vepra arkitekturore.

Krijimet e Christian Dior jane embleme te Victorie de Castellane, jewelery designer i maison, qe u ka dhënë jete koleksioneve te bizhuterisë luksoze Archi Dior. Designer është nisur nga format, nga modelet, nga linjat e fustaneve për te kompozuar një koleksion te mrekullueshëm ku format klasike te bizhuterive revolucionohen duke u transformuar ne bizhuteri te mrekullueshme luksoze.

Te çmuara dhe te mrekullueshme koleksioni Archi Dior qe gjen frymëzim ne linjat e para te dizenjuara nga stilisti Christian Dior. Çdo model i këtij koleksioni sjell një mister sepse nuk shfaq formën e tij menjëherë sa i sheh, ne një bizhuteri te vetëm mund te ketë një gërshetim prej 3 apo katër bizhuterish te ndryshme, sipas mënyrës qe e shihni, thotë designer.

Leave a Reply

%d bloggers like this: