Home / Kronika / Arta Marku në Zagreb për luftën kundër krimit ndërkombëtar

Arta Marku në Zagreb për luftën kundër krimit ndërkombëtar

Kryeprokurorja Arta Marku ndodhet në Zagreb në një takim rajonal kundër krimit ndërkombëtar.
Në takim merr pjesë Prokurori i Përgjithshëm i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Jeff Sessions, Prokurorët e Përgjithshëm si dhe Drejtorët e Policive të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor.
Takimi rajonal zhvillohet në Akademinë e Policisë në Zagreb në datat 23-25 maj 2018 për luftën kundër krimit të organizuar ndërkombëtar.

Leave a Reply

%d bloggers like this: