Home / Rajoni / Kryeministri Bojko Borisov është për një vizitë zyrtare në Mal të Zi

Kryeministri Bojko Borisov është për një vizitë zyrtare në Mal të Zi

Kryeministri Bojko Borisov ndodhet për një vizitë zyrtare në Mal të Zi, njoftoi zyra informative qeveritare.

Në Podgoricë kryeministri Borisov zhvillon takime me kryeministrin e Malit të Zi Dushko Markoviç, me presidentin Millo Xhukanoviç dhe me kryetarin e Skupshtinës/ Asambleja serbe/ Ivan Brajoviç.

Gjatë kohës së bisedimeve  do të shqyrtohen përparimi mbi perspektivën evropiane të vendeve nga Ballkani Perëndimor dhe bashkëpunimi regjional dhe bilateral.

Kryeministri Bojko Borisov do të dekorohet me urdhrin “Mali i Zi” dhe me shirit dekorativ nga presidenti i shtetit nga Ballkani Perëndimor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: