Home / Ekonomia / Civici: Duhen ndërhyrje për të zbutur krizën ekonomike të krijuar nga pandemia

Civici: Duhen ndërhyrje për të zbutur krizën ekonomike të krijuar nga pandemia

Ekonomia shqiptare ka nevojë për ndërhyrje të menjëhershme për të zbutur tashmë krizën e krijuar nga pandemia e covid 19. Eksperti i Ekonomisë Adrian Civici thekson se dy paketat e ndërmarra nga qeveria ishin të mira por kishte nevojë që në fillim të verës që të ndërmerrej edhe një paketë e tretë ndihmë dhe kjo vetëm për biznesin.

Ndërkohë që sa gjatë duhet të vijojnë efektet e kësaj pandemie, sipas Civicit, është e vështirë që të parashikohet.
Sektorët më problematike sipas Civicit që vuajnë më shumë krizën ekonomike të krijuar nga pandemia janë turizmi, trasporti dhe biznesi i vogël.

Leave a Reply

%d bloggers like this: