Home / Kuriozitete / Nuk ka qeshur për 40 vjet që të mos bëhej me rrudha

Nuk ka qeshur për 40 vjet që të mos bëhej me rrudha

gruaja

Tess Christian, 50 vjeçe, për 40 vjet me radhë ka bërë një pakt të çuditshëm me ndërgjegjen e saj; të mos qeshë asnjëherë, qoftë edhe në ditëlindjen e së bijës.

Jane Vintner (L) , Tess Christian ® London 1982 at home (aged 19)

Kjo pasi, sipas Tess, mbajtja e fytyrës në gjendje qetësie e ka ndihmuar atë të qëndrojë e re dhe të mos ketë asnjë rrudhë.

Tess (aged 36) 2001 Shoreditch

“Unë nuk kam rrudha pasi e kam mësuar veten të kem kontrollin mbi muskujt e fytyrës, – thotë Tess. – Të gjithë më pyesin nëse kam bërë botox, por jo, nuk kam bërë. Dhe e di se gjithë kjo që kam është falë faktit se nuk ka qeshur që kur kam qenë adoleshente. Vendimi im është shpërblyer; nuk kam asnjë rrudhë të vetme në fytyrë. Ndoshta ndokujt mund t’i dukem e mërzitshme, por dua të mbetem e re. Strategjia ime është shumë më natyrale se botoksi dhe shumë më efikase se çdo lloj kremi super të shtrenjtë”, thotë 50-vjeçarja.

Tess at 'Bigmouth' Club Liverpool 1985 (aged 23yrs)

Leave a Reply

%d bloggers like this: