Home / Moda / Boheme në moshën 30 vjeçare

Boheme në moshën 30 vjeçare

Për shpirtrat e lirë që jetojnë në qytet duan të ndihen si mes pyjeve.

boheme-n-euml-mosh-euml-n-30-vje-ccedil-are_hdNjë rimishërim që përzien peliçet me qime të gjata, pantallonat ekstremisht të shkurtra, palltot e trasha të leshta, xhaketat mashkullore dhe xhinset.

Disa veshje dhe detaje nga ky editorial mode i Elle.it për gjithë adhurueset e stilit bohemian.

Burimi: Revistaclass
Foto: David Burton
Styiling: Carola Bianchi

Leave a Reply

%d bloggers like this: