Home / Europa / Francë, publikohet fotoja e fundit e 2 vëllezërve terroristë të vrarë

Francë, publikohet fotoja e fundit e 2 vëllezërve terroristë të vrarë

Fotot e dy vëllezërve terroristë Kouachi, vrarë nga policia franceze, janë publikuar për herë të parë nga revista “Paris Match”. Në fotografi shihen dy trupat e rënë përmbys.

kuaciSharif dhe Said Kouachi, më 7 janar 2015, kryen një masakër kundër gazetës satirike “Charlie Hebdo” duke vrarë 12 punonjës të saj.

Pas dy ditë ndjekjesh, ata u rrethuan nga policia në zonën industriale Dammartin-en-Goëe ku dhe u vranë nga forcat speciale.

Leave a Reply

%d bloggers like this: