Home / Kuriozitete / Kinë, terror në katin e 91-të për dy pastrues xhamash (Video)

Kinë, terror në katin e 91-të për dy pastrues xhamash (Video)

Dy pastrues xhamash kanë shpëtuar në Kinë, pasi platforma e tyre ka shkuar jashtë kontrollit për shkak të erës dhe është përplasur disa herë në mënyrë të dhunshme kundër një grataçele në Shangai.

platVideoja është filmuar nga një person me celular në katin e 91-të të një restoranti të “Shanghai World Financial Centre”.

Platforma është lëkundur fuqishëm përpara dhe prapa dhe përplaset në xhamat e dritareve. Ankthi zgjati 15 minuta para se punëtorët të shpëtoheshin nga kolegët e tyre.

Leave a Reply

%d bloggers like this: