Home / Kuriozitete / Me avion nga Indonezia në Moskë, me 108 kafshë në valixhe!

Me avion nga Indonezia në Moskë, me 108 kafshë në valixhe!

Zoo In A SuitcaseAgjentët e doganës së aeroportit të Moskës, kanë zbuluar në një valixhe, e cila transportohej nga një grua e rikthyer në Rusi pas një udhëtimi në Indonezi, një kopsht ë vërtetë zoologjik.

Zoo In A SuitcaseKur bagazhi, i rëndë 27 kilogramë, ka kaluar poshtë skanerit, agjentët e kuptuan që diçka nuk shkonte dhe e hapën. Rezultati: në brendësi ishin 108 kafshë ekzotike.

Zoo In A SuitcasePërveç 55 gjarpërinjve, 35 hardhucave dhe 7 breshkave, në valixhe ishin futur edhe 6 ketra, dy majmunë dhe deri një këlysh tigri, që sipas ekspertëve, ishte një leopard, një specie në rrezik zhdukjeje.

Zoo In A SuitcasePor jo të gjitha kafshët mes të tjerëve kishin mbërritur të gjallë në Moskë: gjatë udhëtimit, këlyshët e krokodilit, kishin ngordhur. Tashmë gruaja, nëse akuzat do të konfirmohen, rrezikon deri në 7 vjet burg.

Zoo In A Suitcase

Leave a Reply

%d bloggers like this: