Home / Kuriozitete / Pse vegjetarianët nuk duhet të hanë fiq?

Pse vegjetarianët nuk duhet të hanë fiq?

Vegjetarianët nuk mund të hanë fiq. Motivi është i shpifur dhe  ata u qëndrojnë besnik principeve të tyre.

fiqFiku është një nga frutat që tërheq vëmendjen e insekteve. Fiqtë e zinj të butë thuajse gjithnjë kanë të paktën ndonjë grerëz femër të mbetur brenda.

Por nuk është problemi te grerëza në vetvete, por te fakti se kur ajo ngordh, enzimat që çliron e bëjnë fikun me proteina.

Leave a Reply

%d bloggers like this: