Home / Moda / Roza e çelur për pranverë

Roza e çelur për pranverë

Kur mendojmë për pranverën ngjyra rozë është e para që na vjen në mend.

roza-e-ccedil-elur-p-euml-r-pranver-euml_hdNgjyra rozë është një nga ngjyrat më tradicionale, simboli i kauzave te bukura. Por në vend të një ngjyre rozë intensive, apo një mjedre të errët, kjo nuancë rozë e çelur do të jetë popullore gjatë pranverës.

Shumë shpesh, ngjyrën rozë e lidhim me kukullën Barbi. Në botën e modës, të vishesh me rozë mund të jetë një sfidë, por në qoftë se ju bëni kombinimin e duhur do të dukeni e përsosur.

Pink është një ngjyrë universale dhe ju ka hije, nëse gjeni nuancën e duhur dhe padyshim që përqaset edhe me stinën e ngrohtë të pranverës, që më në fund ka ardhur.

Ngjyra rozë është më joshëse sesa e zeza apo grija.

Leave a Reply

%d bloggers like this: