Home / Moda / Bizhutë më unike të gjetura në Titanik!

Bizhutë më unike të gjetura në Titanik!

Mendoni se femrat në atë periudhë nuk ja dinin vlerat bizhuterive dhe aksesorëve aq sa në kohët tona?

E keni gabim! Ja disa bizhu të gjetura pikërisht në Titanik, të cilat tregojnë se sa të kuruara dhe klasike ishin femrat në atë periudhë!

Leave a Reply

%d bloggers like this: