Home / Moda / Guidë vizuale se si ti vishni xhinset me bel të lartë!

Guidë vizuale se si ti vishni xhinset me bel të lartë!

Ato  mund të vishen pothuajse në cdo rast nëse dini se si ti kombinoni sa më drejtë.

Pavarsisht nëse jeni apo jo në formën më të mirë trupore, përsëri, ekzistojnë xhinse me ble të lartë për cdo lloj trupi dhe masë. Më poshtë, po ju shfaqim një album me disa prej kombinimeve më stil të kryera nga disa blogging girls, të cilat jo vetëm ju a bëjnë të qarta të gjitha format e kombinimit të tyre, por edhe ngjyrat dhe stilin e duhur që këto lloj xhinsesh mund të vishen.

Leave a Reply

%d bloggers like this: