Home / Kuriozitete / Zebrat “pushtojnë” Brukselin, trafiku në kaos

Zebrat “pushtojnë” Brukselin, trafiku në kaos

Katër zebra të cilat kishin ikur nga një fermë kanë shkaktuar kaos në Bruksel. Kafshët u shfaqën së pari në veri të qytetit, pastaj në qendër të tij.

Udhëtimi i tyre i lirë, për fat të keq, ishte i shkurtër. Televizion belg VTM rapoton se policia, zjarrfikësit dhe veterinerët kanë arritur të kapin dy zebrat në një shesh, dhe dy të tjerë në një parking ku ishin fshehur prapa një makine.

Leave a Reply

%d bloggers like this: