Home / Moda / Si të kombinoni fundet e ngushta

Si të kombinoni fundet e ngushta

Ngjyrat pastel janë një ide shumë e mirë për ditët e ngrohta që po vijojnë në këtë stinë.

Nëse keni një llogari në Instagram me siguri faqen tuaj kryesore e pushtojnë foto me funde të tillë, të quajtur ndryshe ‘pencil’, por edhe nëse thjesht ndiqni trendet më të fundit.

Këto funde të ngushtë e me bel të lartë janë të preferuar për shumë ikona stili si Victoria Beckham, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Rita Ora, e shumë emra të tjerë të njohur.

Po ju sjellim disa versione të tillë se si t’i kombinoni për raste dhe orare të ndryshme të ditës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: