Home / Kuriozitete / Australi, dalin në treg këpucët që kthehen në çadra kampingu

Australi, dalin në treg këpucët që kthehen në çadra kampingu

Në Australi kanë dalë në shitje këpucë që kthehen edhe në çadra pushim.

Ato quhen  ‘Walking Shelter’ dhe mund të përdoren nga ata persona që janë të apasionuar pas kampingut.kepuce 2Në fakt ato nuk janë këpucët më elegante që njeriu mund të shohë apo veshë, por janë shumë praktike  për ngritjen e çadrës së kampingut.kepuce 3Në  të ka hapësirë vetëm për një person. Për momentin prodhuesit australianë kanë projektuar vetëm një prototip.Walking-Shelter-4Të ardhurat që do fitohen me shitjen e këtyre këpucëve do të shërbejnë për qëllime bamirëse.

Leave a Reply

%d bloggers like this: