Home / Moda / Këto janë ngjyrat që duhet t’i kesh në vjeshtë

Këto janë ngjyrat që duhet t’i kesh në vjeshtë

Temperaturat kanë filluar të ulen dhe gjithçka duhet ta kesh gati tashmë, edhe ngjyrat.

Nuk ke pse pret më gjatë për stinën e vjeshtës.

Portokallia, kadifja, marsala etj., janë vetëm disa nga ngjyrat që duhet të kesh në dollap këtë vjeshtë.

Të tjerat, ja ku i gjen.

Marsala

Karamel

E zeze e plote

Camel

E hirtë

Ngjyre tulle

Leave a Reply

%d bloggers like this: