Home / Nga Facebook / Nje idiot dhe 18702 abonente

Nje idiot dhe 18702 abonente

altin_krekas

Altin Krekas

Ky vend nuk behet. Ne kulmin e eres shtet, shkon nje idiot e te keput kabllin. Ja nje njoftim i OSHEE.
Ne zonen e Kasharit jane demtuar nga nje individ i papergjegjshem duke punuar privatisht kabllot e tre fidrave 20kV sot ne dt 11/11/2015 ora 14:17.
Grupet e OSHEE-s DR Tirane, pas verifikimit nga policia lidhur me demin e shkaktuar po punojne per riparimin e difektit.
Fidrat e demtuar jane 16, 17, 18 qe dalin nga nenstacion 110/20 kV Kashar.
Zonat pa energji:
Pallate ne Fushen Misto Mame
Yzberisht, Top Chanel, Pallatet Giron; Lin Konstration,
Unaza Re, Zona prane Yzberishtit
Numuri I abonenteve pa energji nga ky difekt eshte 18702 abonente.
Nderkohe, OSHEE ka bere padi ne komisariat ne lidhje me incidentin, kurse policia po identifikon autorin per ta vene perpara pergjegjesise ligjore.

Leave a Reply

%d bloggers like this: