Home / Moda / Personat që nuk ndalojnë së bleri gjëra, mund të ndihmohen nga kjo çantë

Personat që nuk ndalojnë së bleri gjëra, mund të ndihmohen nga kjo çantë

Të gjithë ata që janë të varur nga blerjet e shumta dhe të shpeshta, mund të ndihmohen nga kjo çantë e zgjuar.

Në momentin që përdoruesi e nxjerrë kartelën e kreditit nga çanta, fillon të dëgjohet një zë që thotë “Me të vërtetë po të duhet kjo?” duke u dëgjuar me zë të lartë.

Zëri fillon të bëhet edhe më kumbues, për sa më gjatë që kartela është jashtë çantës, duke bërë që përdoruesi të ndaloi blerjen.

“Ti tashmë e ke shpenzuar rrogën” dëgjohet zëri nga çanta e punuar me dorë, që është në dispozicion për dy gjinitë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: