Home / Moda / Ja cilat janë dy ngjyrat e 2016-tës

Ja cilat janë dy ngjyrat e 2016-tës

Autoriteti i ngjyrës Pantone ka prezantuar ngjyrat e vitit 2016.

Për herë të parë në histori, sipas vendimit 2016-ta do të vijë me dy ngjyra. Ngjyrat janë rozë kuarc dhe blu e zbehtë.

Ky tonalitet i theksuar, por në të njëjtën kohë dhe shumë elegant, ka një bukuri universale dhe përshtatet lehtësisht në botën e modës, por edhe në dizajn.

Të dyja ngjyra të qeta që mirëpriten psikologjikisht në stresin e jetës moderne, duke ngjallur siguri dhe qëndrueshmëri.

Leave a Reply

%d bloggers like this: