Home / Moda / E vetmja rrobë që do t’ju nevojitet për DIMËR

E vetmja rrobë që do t’ju nevojitet për DIMËR

Është perfekte, komode dhe e ngrohtë: xhemperi me fyt definitivisht do të jetë hit këtë sezon dimri!

Kjo veshje e këndshme dhe shumë komode në mënyrë të përsosur kombinohet bashkë me shumë pjesë të veshjeve, andaj mund ta vishni në mënyra të ndryshme.

Po ju paraqesim katër kombinime të parezistueshme në të cilat vendin kryesor e ka xhemperi me fyt!

Fund + xhemperi me fyt

Xhemperi me fyt nën xhaketë apo këmishë

Xhemperi me fyt + pantallona me bel të lartë

Xhemperi me fyt nën fustan

Leave a Reply

%d bloggers like this: