Home / Moda / Paraqitjet më të bukura në Oscar

Paraqitjet më të bukura në Oscar

Vetëm dy ditë na ndajnë nga ceremonia e çmimeve Oscar. Këtë vit, mbrëmja e ndarjes së çmimeve  do të mbahet me 28 Shkurt në “Dolby Theatre” i njohur po ashtu si “Kodak Theatre” në Hollyëood në Los Angeles, dhe gjithçka do të jetë në kohë reale.

Leave a Reply

%d bloggers like this: