Muaji i Modës që filloi në Nju Jork dhe mbyllet në Paris ka sjellë tendencat e reja me të cilat duhet të përditësoni garderobën tuaj.

Një shpërthim të veçantë kanë edhe pantallonat.

Këtu janë modelet që nuk duhen humbur për Pranverë-Verë 2016.