Home / Moda / Këpuca nude e Louboutin që përshtet me tonin e lëkurës

Këpuca nude e Louboutin që përshtet me tonin e lëkurës

Ngjyra “nude” shpesh është e ngarkuar me paragjykime. Shumë thonë  se ajo nuk mund të përshatet me të gjitha tonet e lëkurës. Në praktikë, ajo zakonisht përshkruan variacionet e ngjyrës bezhë, por Christian Louboutin, ka sfiduar këtë nocion. Vitin e kaluar kompania zgjeroi paletën “Nude” në pesë nuanca të ndryshme, ndërsa në koleksionin e ri janë shtuar dhe dy nuanaca të reja “porcelani”  dhe në “çokollatë të thellë”.

Ka disa stile në dispozicion, që kushtojnë  675 $ ose 875$.

1

Leave a Reply

%d bloggers like this: