Home / Moda / Sa vetë kanë lidhur sandalet e Kendall Jenner?

Sa vetë kanë lidhur sandalet e Kendall Jenner?

Kendall Jenner eci në tapetin e kuq në MTV Movie Awards natën e shtunë në një fustan me dantellë të zi. Por ato që ranë më shumë në sy ishin takat e larta që mbërtheheshin në kofshë. Dy asistentë kanë ndihmuar atë për të sitemuar kordonin e çrregullt.

Në një foto në Twitter, Kendall vlerësoi “punën ekipore”, dhe gjithashtu besimin që ajo ka në stafin e saj, të cilët arritën të  mos i’a lidhnin ngushtë.

2 3

Leave a Reply

%d bloggers like this: