Home / Moda / Kate Middleton një Marilyn Monroe në Indi

Kate Middleton një Marilyn Monroe në Indi

Dukesha e Cambridge ka mishëruar sot në mënyrë të pavullneshme, legjendën e kinematografisë Marilyn Monroe.

Gjatë vizitës së saj në Indi, Kate në krah të princit Pilliam,  dukej bukur (edhe pse pak e shqetësuar) pasi era ka fryrë dhe ngritur fustanin e saj të bardhë. Një skenë që të kujton filmin e famshëm të vitit 1955, që interpretonte Monroe.

4

Incidenti ka ndodhur në ceremoninë e vënies së një buqetave me lule në memorialin e Ushtarit të Panjohur, në Delhi.

5

6

NEW DELHI, INDIA - APRIL 11:  Prince William; Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge visit India Gate Memorial on April 11, 2016 in New Delhi, India.  (Photo by Samir Hussein/WireImage)

6

7

Leave a Reply

%d bloggers like this: