Home / Moda / Këpucët më të mira për pranverën nga shfaqjet e modës

Këpucët më të mira për pranverën nga shfaqjet e modës

Këpuca ka një ndikim të madh. Mjafton të kujtoni Hirushen. Shumë nga femrat kanë mani koleksionimin e tyre, por të themi të vërtetën është edhe domosdoshmëri. Nëse doni që në këmbët tuaja këtë sezon të keni këpucë të bukura dhe trendi këto janë disa nga këpucët më të mira që u prezantuan në Paris për sezonin pranverë-verë 2016.

Leave a Reply

%d bloggers like this: