Takat kanë fituar një reputacion si këpucë të biznesit, sidomos në zyrë. Por ne jemi të bindur se të sheshtat përcjellin të njëjtin mesazh, edhe pa dhimbje në këmbë.

Pra, pa marrë parasysh si është kodi i veshjes në zyrën tuaj, ju do të jeni komode dhe të sigurta.

Ja disa propozime: