Home / Moda / Nallanet janë kthyer përsëri!

Nallanet janë kthyer përsëri!

nallanet-jan-euml-kthyer-p-euml-rs-euml-ri_hdNallanet kanë evoluar. Ato janë ideale për shëtitje nëpër qytet. Mund të jenë me pak takë, ma taka të larta, lëkure ose metalike.

Gjatë muajve të fundit kemi parë rikthimin në modë të një seti shumë specifik “anti-fashion”.

Sandalet, bluzat kaftan dhe vathët tek janë bërë trend. Ato janë pjesë e pamjes të një gruaje krijuese, disi misterioze dhe që kërkon të ndihet rehat.

Nallanet janë të fundit aksesorë në këtë listë. Mund të jenë me pak takë, ma taka të larta, lëkure ose metalike.

E rëndësishme është që ato rikthehen në modë!

Leave a Reply

%d bloggers like this: