Home / Rajoni / Konrad dhe Košar: Është në interesin e Serbisë që të pranohet plani gjermano-francez

Konrad dhe Košar: Është në interesin e Serbisë që të pranohet plani gjermano-francez

BEOGRAD – Ambasadorja gjermane në Serbi, Anke Konrad, tha sot se Gjermania dhe Franca besojnë fuqishëm në procesin e dialogut dhe normalizimit të marrëdhënieve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës dhe se e konsiderojnë atë një proces të rëndësishëm.

Këtë Konrad e ka thënë për Tanjug i pyetur nëse Gjermania dhe Franca, si miq të vjetër, i rekomandojnë Serbisë ta pranojë propozimin dhe nëse është i mirë për Serbinë, duke thënë se kjo mund të jetë e vetmja mënyrë për t’i dhënë fund një konflikti më të përhershëm në rajon.

Leave a Reply

%d bloggers like this: