Home / Ekonomia / “Do të rrjedhë i lirë përgjithmonë”, Leonardo di Caprio reagon pas shpalljes së lumit Vjosa Park Kombëtar

“Do të rrjedhë i lirë përgjithmonë”, Leonardo di Caprio reagon pas shpalljes së lumit Vjosa Park Kombëtar

Ai e quan një ditë historike shpalljen Park Kombëtar Vjosën, ndërsa falënderon të gjithë personat që kontribuuan.

“Sot është bërë historia. Bashkëpunimi mes qeverisë shqiptare, shoqërisë civile dhe biznesit ka krijuar Parkun e parë Kombëtar të Lumit të Egër në Evropë.

Urime për të gjithë ata që e bënë realitet këtë përpjekje të mahnitshme”, shkruan Di Caprio.

Ai është një prej personazheve publikë që ka lobuar shumë për ruajtjen e natyrës, përfshirë edhe lumin Vjosa në vendin tonë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: