roze

Beyonce shkon në zyrë kështu…

Beyonce ka ndaluar në trafik në Nju Jork teksa ishte duke shkuar në zyrën e saj. Këngëtarja 33-vjeçare ishte veshur mjaft shik, me një xhaketë të bardhë, dhe një fustan të shkurtër të zi me lule… dhe me një buzëqeshje në fytyrë.

Dhe bashkëshorti i saj, 45-vjeçari Jay Z duket i mahnitur nga fustani i saj, teksa çifti kishte dalë një natë më parë të darkonin. Pasi janë fotografuar të dy, reperi duket me një veshje të zakonshme, krahasuar me veshjen e mrekullueshme të bashkëshortes.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button