Politika

Bozdo: Konkursi për Parkun e Liqenit, farsë klienteliste

Nënkryetari i Bashkisë së Tiranës, Enno Bozdo, deklaroi se konkursi për Parkun e Liqenit që u prezantua paraditen e së hënës nga kryeministri Edi Rama, është një “farsë klienteliste” që do të jetë në shërbim për betonizimin e mëtejshëm të parkut.

“Me konkurs falso, Rama prezantoi konkursin për betonizimin e mëtejshëm. Veliaj premtoi se do të mbronte trashëgiminë kulturore të kryeqytetit në fushatë, por 3 javë më vonë shefi i tij tregoi se ka planifikuar betonizimin e parkut me ndërtime të reja”, tha Bozdo.

“Premtimet e Ramës dhe Veliajt rezultuan të gënjeshtërta. Konkursi është farsë klienteliste për të fshehur goditjen përfundimtare të parkut”, shtoi Bozdo.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button