Keshilla

Keshilla

Përsëritjet për provime bëjini në mëngjes herët

Mos ndoshta provimi juaj i fundit ishte një dështim i vërtetë? Nëse e keni dhënë atë pasdite, e keni një…

Read More »

Mos e hidhni lëkurën e mollës, ja përdorimet alternative

Mollët janë një ndër frutat më të mira për shëndetin, por në pjesën më të madhe të rasteve ne i…

Read More »

Nuk keni blerë ende dhuratë, ja idetë e minutës së fundit

Tashmë ju ka mbetur shumë pak kohë për të zgjedhur dhuratën e duhur për të dashurin apo të dashurën e…

Read More »

10 mënyra praktike si të hiqni dorë nga sheqeri

Sheqeri, ky “armik” i rrezikshëm i atyre që po përpiqen të humbasin në peshë, njëkohësisht edhe po aq i dëshiruar…

Read More »

Puna, si të jeni numri 2 perfekt

Të qenët “krahu i djathtë” i shefit ka avantazhe të shumta: nuk ke të gjitha përgjegjësitë mbi vete, angazhohesh në…

Read More »

Përse duhet t’u mësojmë fëmijëve filozofinë sa më herët?

Ne dëgjojmë shumë ide rreth gjërave që fëmijët duhet të mësojnë. Në periudhën aktuale jemi të përqendruar tek afrimi i…

Read More »

Tetë gjëra që nuk duhet të bëni përpara një operacioni

Nëse do të bëni një operacion nuk duhet të depiloheni, të bëni manikyr apo të hani çamçakëz. “Daily Mail” ka…

Read More »

Mënyrat më të mira që stresin ta përdorni pozitivisht

Ne të gjithë përballemi me stresin në një çast ose në një tjetër. Por a e keni menduar ndonjëherë që…

Read More »

Bimët dhe lulet e shtëpisë që pastrojnë ajrin e saj

Një nga problemet më të mëdha të momentit është pa asnjë dyshim ajri i keq! Shkencëtarët e NASA-s kanë zbuluar…

Read More »

Për t’i qëndruar korrekt dietës, hani përpara pasqyrës

Vëreni një pasqyrë në ambientin tuaj: imazhi juaj i reflektuar teksa hani drekë, ose diçka të vogël, ndikon në zgjedhjen…

Read More »
Back to top button