Keshilla

Keshilla

Çaji apo kafeja, kush është më e mira për shëndetin?

Pas një studimi disa vjeçar mbi 131.401 persona dolën edhe përfundimet mbi te mirat apo te këqijat qe mund te…

Read More »

Karriera: Profesionet më të mira për çdo lloj personaliteti

Nëse dëshironi të arrini suksesin më të madh, pa u munduar në punë të cilat nuk janë brenda profilit tuaj,…

Read More »

Më thuaj çfarë babai ke, të të them se çfarë mashkulli duhet të kërkosh

Ka femra që partnerin e duan të ngjashëm me babanë e tyre, ndërsa disa të tjera janë në kërkim të…

Read More »

Hani peshk për të parandaluar humbjen e dëgjimit

Konsumimi i dy ose më shumë racioneve me peshk në javë mund të ulë rrezikun e humbjes së dëgjimit. Përfundimi…

Read More »

E vërteta e pamohueshme mbi yndyrat!

Yndyrat jo vetëm që nuk janë përgjithësisht të dëmshme, por ekziston një diapazon i tërë i tyre pa të cilat…

Read More »

Ja se si ta hiqni mykun në mënyrë natyrale nga muret e shtëpisë tuaj

Myku është një problem shumë i zakonshëm në ambientet e shtëpive dhe i vështirë për t’u hequr nga to. Përpara…

Read More »

Mënyrat më të gabuara për të flirtuar me meshkujt

Ekzistojnë disa sjellje, të cilat do të ishte mirë të mos i përdornit në momentin kur pëlqeni një mashkull dhe…

Read More »

Ardhja e vjeshtës, katër zakone që mund t’i ndryshoni për të qëndruar në formë

Me ndërrimin e stinëve edhe trupi ynë pëson ndryshime, ndaj për këtë arsye ju duhet të tjetërsoni dietën tuaj që…

Read More »

Çaji, lëngu magjik që mban larg vdekjen e parakohshme

Çaji është vërtet pija më e mirë e ditës – pasi mund të ulë rrezikun e vdekjes së parakohshme, thonë…

Read More »

Shkaqet e dhembjes së kokës

Nëse keni dhembje të forta dhe të shpeshta koke, kjo vjen prej shkaqeve të ndryshme. Ja se çfarë duhet të…

Read More »
Back to top button